Toyota 120 Platforms Forum
Google only search Toyota120

Go Back   Toyota 120 Platforms Forum > General Tech > Prado 120

Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 07-17-2016, 02:42 AM   #1
Busaidi
Rookie
 
Join Date: Jul 2016
Location: Oman
Posts: 2
Default AC Not Cooling

I have a weird problem with my car's air con. It is not blowing cold air from the main drivers vents (i.e. the driverís side and one of the middle). All remaining vents and including second middle, rear, plus the center cool box are cooling well.
Has anybody encountered this issue?
Need help!
I think it could be related to fuse Ö. Just hoping!

Appreciate any support.
Busaidi
Busaidi is offline   Reply With Quote
Unread 07-20-2016, 08:05 AM   #2
beerman
Driver
 
Join Date: Jul 2015
Location: Las Vegas, Nevada
Posts: 62
Default

The drivers side temperature actuator motor may be broken.
beerman is offline   Reply With Quote
Unread 08-28-2016, 11:28 PM   #3
Busaidi
Rookie
 
Join Date: Jul 2016
Location: Oman
Posts: 2
Default

Beerman,
Thank you for your reply.
Luckly for me it was a lack of gas issue. Somehow this caused the actuators to misfunction.

Thanks again for your support
Busaidi is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
air condition, cooling

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Head Gasket Blown - 2004 V6 Sledgehammer 4th Gen 4Runner & Hilux Surf 28 10-29-2016 06:00 PM
NorCal 2004 4Runner Mad4Rnr Gallery 22 04-25-2011 09:08 PM
Engine Cooling Problems Starting?? Teotwaki Maintenance 4 01-02-2011 08:38 PM
Transmission Cooling AlexJet 4th Gen 4Runner & Hilux Surf 4 06-15-2006 12:15 AM


Buy your Toyota120 sticker!

All times are GMT -7. The time now is 04:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2005-2013 Toyota120.com