Toyota 120 Platforms Forum
Google only search Toyota120

Go Back   Toyota 120 Platforms Forum > Shared tech > Audio, Electronics and Electrical

Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 05-16-2017, 09:23 AM   #1
the_josh
East Bay Adventurer
 
the_josh's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: East Bay, California
Posts: 4,121
Default Issues Sending Packet on APRS for FTM-350

my ham radio hasnt been able to send a packet since september last year, i keep getting a busy signal, i went through the setup process again and i get a12 and have smart beaconing selected but i still just get a busy signal. any one have any ideas what i may be missing?
__________________
2004 4Runner Sport // Curried & ARB Locked D60 4.88's // A Bunch of other Doo-Dads
Best Selling Author of "Tiny House Basics: Living the Good Life in Small Spaces"
bit.ly/THBBook
the_josh is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
APRS Automatic Packet (Position) Reporting System Vegas Runner Communications 81 04-11-2011 12:00 PM
APRS Balloon Launch 11-08 Vegas Runner Audio, Electronics and Electrical 1 10-26-2008 06:12 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:30 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2005-2013 Toyota120.com